Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Књижевно вече Јелене Бачић Алимпић

Матична библиотека Источно Сарајево организује Књижевно вече Јелене Бачић Алимпић. Књижевно вече ће се одржати у сали Културног центра Источно Ново Сарајево у суботу, 11. јуна, у 19.00 часова.

На књижевној вечери биће представљен роман „Клетва“, који је недавно објављен, али ће се говорити и о њених преосталих једанаест романа.

Јелена Бачић Алимпић, једна од најпопуларнијих српских ауторки, у свом новом, дванаестом роману узбудљиво и надахнуто исписује емотивну и снажну причу о неизмјерној љубави, храбрости и оданости. Роман „Клетва“ је омаж људској снази и подсјећање на то да се упорношћу и истрајношћу могу превазићи и највеће страхоте и страдања.

Успјешну књижевну каријеру Јелена Бачић Алимпић је започела романом „Рингишпил“, у коме исписује интимну повијест балерине крхког тијела и џиновског духа. Ово је и данас један од њених најпродаванијих романа.

Услиједили су бестселери „Писмо госпође Вилме“, „Последње пролеће у Паризу“, тротомна „Казна за грех“, затим романи „Нигде нема те“, „Кофер из Берлина“, „Његове беле рукавице“, „Неки други живот“ и „Нисам крива“.

Најновије