Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Истакнути спортисти из Источног Сарајева дружили су се јуче са основцима у Дјечијој библиотеци Матичне библиотеке Источно Сарајево гдје је почео дводневни програм обиљежавања Међународног дана дјечије књиге „И шампиони читају“.

Матична библиотека организује програм проводом Међународног дана дјечије књиге „И шампиони читају“ који ће се одржати у Дјечијој библиотеци, 3. и 4. априла.

Матична библиотека Источно Сарајево у сарадњи са Катедром за србистику Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву организује интерактивни час на тему "Српски језик као српски идентитетски критеријум".

Матична библиотека организује радионицу стрипа под називом „Оживљавам слике речима“. Радионица обједињује умjетност стрипа, културу изражавања, а ослања се на мотиве из аутобиографије Николе Тесле ,,Моји изуми“.

Матична библиотека Источно Сарајево позива вас да се придружите  акцији поводом Међународног  дана даривања књига, 14. фебруара.

Матична библиотека Источно Сарајево организује курс руског језика за дјецу (од 14 година) и одрасле – почетни и напредни нивои.

Поштовани читаоци, драги сарадници и пријатељи Библиотеке, захваљујемо се што сте током 2022. године са нама дијелили своју жељу  за стицањем нових знања и напретком, посјећујући нашу библиотеку током свих догађаја које смо организовали и користећи наше фондове.

Директор Матичне библиотеке Источно Сарајево Наташа Кулашинац сматра да је важно одржавати континуитет у раду са корисницима редовним програмским активностима, као што су промоције књига и организовање различитих курсева, те обнављати књижни фонд, а све с циљем даљег унапређења услуга ове установе.

Обавјештавамо вас да ће у петак, 30. децембра, Матична библиотека са корисницима радити од 8.00 до 12.00 часова.

Страна 1 од 9