Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Награде највјернијим читаоцима

Поштовани читаоци, драги сарадници и пријатељи Библиотеке, захваљујемо се што сте током 2022. године са нама дијелили своју жељу  за стицањем нових знања и напретком, посјећујући нашу библиотеку током свих догађаја које смо организовали и користећи наше фондове.

Надамо се да ћемо и у 2023. години бити  мјесто гдје ћете сретати своје пријатеље, гдје ћете учити и напредовати и да ћете коришћењем наших услуга помоћи да будемо бољи у свом раду.

Као и претходних година, тако и ове  Матична библиотека је бесплатним уписом наградила највјерније читаоце и кориснике услуга библиотеке и то пензионере, средњошколце и студенте.  

Награђени пензионери су  Јелена Слијепчевић, Софка Каваз, Светозар Бјелица,  Стана Здилар, Љубица Шеховац и Недељка Лаловић.

Награђени ученици су добили бесплатне чланарине на приједлог школских библиотека.

Награђени средњошколци из Средње школе „28. јуни“ су Катарина Мојевић, Данијела Дубочанин, Анђела Вељанчић, Јована Јованчић, Ивона Каорин и Дражен Парлић.

Студенти који су коришћењем услуга Матичне библиотеке стекли бесплатан упис су Ивана Илић, Магдалена Станојевић и Борис Ђорем.

Матична библиотека је у 2022.  години уписала 4910 корисника.

Подсјећамо да је годишња чланарина за упис у библиотеку 15 КМ, а да је бесплатна за сву предшколску дјецу и за ученике основне школе, те за незапослене, породице погинулих бораца и ратне војне инвалиде. Чланарина за пензионере је 5 КМ, као и за колективни упис десет и више чланова.

Најновије