Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Награде за најбоље читаоце

BibliotekaМатична библиотека Источно Сарајево и ITAcademy награђују најврединије читаоце бесплатним online курсевима, за усавршавање професионалних вјештина.

Бесплатне online курсеве ће добити пет читалаца који су редовно користили услуге Матичне библиотеке, а то су Милица Кењић, Мара Стојановић, Урош Боровчанин, Срећко Брестовац и Сергеј Елек. Након што добијени код унесете на страни пријаве добићете на мејл сва потребна упутства за похађање изабраног online курса.

 

На крају ове године желимо да подржимо и наградимо наше највредније читаоце и због тога смо за њих обезбиједили бесплатне курсеве како бисмо им помогли да постану конкурентнији на тржишту рад и да своје академско знање прошире практичним вјештинама које су данас неопходне за рад.

Матична библиотека ове године бесплатним уписом награђује и шеснаест средњошколаца и пет пензионера. Средњошколци који ће добити бесплатан упис су ученици Средње стручне школе Источна Илиџа и Средњошколског центра „28. јуни“ Источно Ново Сарајево које су предложили насатвници и библиотекари школе као ученике који највише читају и истражују. Пензионери Мира Јањић, Добрица Арсић, Софка Каваз, Драгица Поповић и Стана Здилар добиће бепслатну чланарину као највјернији читаоци у Матичној библиотеци.

 

Најновије