Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Промоција књиге "Четири слике траже писца"

Promocija knjige Матична библиотека Источно Сарајево и Студио „Театролог“ организују промоцију књиге „Четири слике траже писца“, групе аутора.

Промоција ће се одржати у суботу, 14. априла, са почетком од 17,00 часова у Дјечијој библиотеци Источно Сарајево (Спасовданска 21).

О књизи ће говорити театролог Зоран Тодоровић, који је и приређивач ове књиге, доц. др Дарко Ковачевић, доц. др Радославка Сударушић, као и аутори сами.

Ова збирка прича настала кроз радионице Студија „Театролог“ може се посматрати као један оригинални „производ“, настао из љубави и радозналости једне помало чудне скупине младих људи. Чудне утолико што су се снашли у прилично хаотичном свијету умјетности и различитости. Тристан Бернар, познати француски драматург и писац, својевремено је рекао да је драматизација једна егзактна наука чије законе нико не познаје. На један елегантан и креативан начин то су показали и полазници Студија „Театролог“. Бити њихов водич кроз цјелокупан процес, била је изузетна привилегија која и даље траје. То знају сви који су имали прилику пренијети знање, а затим и омогућити да оно добије конкретан облик.