Четири слике траже слушаоца: радио-драме и минијатуре

Četiri slike traže slušaocaПослије збирке прича Четири слике траже писца пред Вама је и драматизација те књиге, у форми радио-драма и минијатура, под симболичним именом Четири слике траже слушаоца. Продукцију и режију потписује Зоран Тодоровић, а пројекат је урађен првенствено за потребе Одјељења за слијепа и слабовида лица у Матичној библиотеци Источно Сарајево, као и за кориснике Специјалне библиотеке за слијепа и слабовида лица Републике Српске у Бања Луци. Наравно, ово издање на CD-у доступно је и свим осталим члановима Матичне библиотеке Источно Сарајево.

Улоге су тумачили аутори књиге Четири слике траже писца који су уједно и полазници Студија Театролог, као и чланови Аматерског драмског студија Матичне библиотеке Источно Сарајево:

Зоран Тодоровић, Љубиша Маленица, Никола Шеховац, Даринка Кењић, Јово Јањетовић, Бојан Пандуревић, Будимирка Кењић, Стефан Савић, Ана Игњатовић, Милица Кењић, Милан Пандуревић, Миљан Максимовић, Оливера Голијанин, Ана Кошарац, Милена Чокић, Марија Ђевић.

 Снимано у аудио-студију Театролог, у просторијама Дјечије библиотеке Источно Сарајево.

Контакт

Стефана Немање 6
71123 Источно Сарајево
Тел: 057 340 305
Факс: 057 320 670
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
ЈИБ: 4400545020001