Бесплатна чланарина за 40 чланова удружења

Бесплатна чланарина за 40 чланова удружењаМатична библиотека Источно Сарајево у сарадњи са Удружењима „Дјеца су наша будућност“ из Источне Илиџе и „Наша будућност“ из Источног Новог Сарајева обезбиједила је бесплатну чланарину за ученике средњих школа и студенте вишечланих породица које су чланови ових Удружења.

Бесплатна годишња чланарина омогућена је за четрдесет чланова који иду у средњу школу или студирају. Вршилац дужности директора Матичне библиотеке Наташа Кулашинац потписала је Споразум о сарадњи са предсједницом  Удружења „Дјеца су наша будућност“ Љиљаном Симанић и предсједницом Удружења „Наша будућност“  Вањом Јованчић којим се омогућава бесплатна чланарина за чланове Удружења, а Удружења  ће сарађивати са Библиотеком у организацији културних манифестација, догађаја и програма.

Сарадња по овом Споразуму обухвата и планирање заједничких активности, пружање услуга које би биле интересантне и потребне уговарачима у циљу међусобних укључивања у реализацију уговорених послова, међусобно размјењивање информација од значаја, пружање помоћи у повезивању са потенцијалним партнерима и обављање других послова у складу са међусобним потребама и могућностима.

Годишња чланарина омогућава корисницима услуга библиотеке приступ фондовима белетристике, стручне књиге , периодике, стране књиге,  те аудио књига, као и коришћење читаоница у Матичној библиотеци.

Контакт

Стефана Немање 6
71123 Источно Сарајево
Тел: 057 340 305
Факс: 057 320 670
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
ЈИБ: 4400545020001