Северна Кореја - путовање по земљи Ким Џонг Уна

Северна Кореја – путовање по земљи Ким Џонг УнаМатична библиотека Источно Сарајево организује промоцију књиге „„Северна Кореја – путовање по земљи Ким Џонг Уна“ ауторке Снежане Радојичић. Промоција ће се одржати у Културном центру Источно Ново Сарајево, у суботу, 24. новембра, у 18.00 часова.

Снежана Радојичић, писац и номад, путује на бициклу око свијета од 2011. године. За то вријеме прошла је око 55.000 km и обишла око 40 земаља. Недавно се „опростила“ с Азијом и Океанијом и прије преласка на латиноамерички континент одржаће низ путничких трибина у региону.

На промоцији у Источном Сарајеву која ће се одржати у Матичној библиотеци описаће укратко свој пут, од часа када је рекла „не“ конвенционалном животу, до данас. Повод за долазак у Источно Сарајево је објављивање књиге „Северна Кореја – путовање по земљи Ким Џонг Уна”. Ријеч је о врхунски опремљеној књизи на 300 страна, с око 400 фотографија у пуном колору

Снежана је возила седам дана бицикл кроз најзатворенију земљу на свијету. Колико је тешко отићи тамо? Да ли је тешко добити визу? Да ли се може кретати слободно кроз Кореју? Што је истина, а што пропаганда? Како изгледа живот у тој земљи?

Одговоре на ова и друга питања о животу у Сјеверној Кореји можете сазнати на промоцији на којој ће бити приказани и неки видео записи који нигдје до сада нису објављени, нити ће бити доступни на интернету.

На промоцији ће бити представљене и неке раније објављене књиге ко што су „Преко Хималаја и Гобија“ и „Номад“.

Контакт

Стефана Немање 6
71123 Источно Сарајево
Тел: 057 340 305
Факс: 057 320 670
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
ЈИБ: 4400545020001