Изложба у СПКД "Просвјета" Сарајево

Izlozba u SPKD Prosvjeta SarajevoСиноћ је у просторијама СПКД „Просвјета“ из Сарајева, у организацији Матичне библиотеке Источно Сарајево, одржана изложба под називом Заборављени сарајевски Срби – Стево Калуђерчић, учитељ и васпитач, аутора Иване Куљанин.

Опширније: Изложба у СПКД "Просвјета" Сарајево

Отворена изложба "Хаџи Стака Скендерова"

Отварање изложбе "Хаџи Стака Скендерова"У Источном Новом Сарајеву отворена је изложба "Хаџи Стака Скендерова", коју организује Матична библиотека Источно Сарајево у сарадњи са Народном и универзитетском библиотеком Републике Српске.

Опширније: Отворена изложба "Хаџи Стака Скендерова"

Стево Калуђерчић, учитељ и васпитач

Stevo Kaludjercic sa porodicomУ оквиру Научног скупа „Наука и стварност“ који је одржан на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву од 19. до 22. маја, приказана је изложба „Заборављени сарајевски Срби – Стево Калуђерчић, учитељ и васпитач“.

Опширније: Стево Калуђерчић, учитељ и васпитач

Изложба "Хаџи Стака Скендерова"

Хаџи Стака СкендероваМатична библиотека Источно Сарајево у сарадњи са Народном и универзитетском библиотеком Републике Српске организује изложбу „Хаџи Стака Скендерова“.

Опширније: Изложба "Хаџи Стака Скендерова"

Живот и дјело Риста Трифковића

Ристо ТрифковићИзложба „Живот и дјело Риста Трифковића прва је у циклусу виртуелних изложби које приређује Матична библиотека Источно Сарајево.

Опширније: Живот и дјело Риста Трифковића

Контакт

Стефана Немање 6
71123 Источно Сарајево
Тел: 057 340 305
Факс: 057 320 670
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
ЈИБ: 4400545020001