Такмичење "Кинески мост" за средњошколце

Такмичење "Кинески мост" за средњошколцеТреће по реду прелиминарно такмичење из кинеског језика за средњошколце "Кинески мост" одржано је 29. јуна, у амфитеатру Филозофског факултета на Палама.

Опширније: Такмичење "Кинески мост" за средњошколце

Најава изложбе "Заборављени сарајевски Срби – Стево Калуђерчић, учитељ и васпитач"

Stevo KaludjercicМатична библиотека Источно Сарајево организује  изложбу „Заборављени сарајевски Срби – Стево Калуђерчић, учитељ и васпитач“.

Опширније: Најава изложбе "Заборављени сарајевски Срби – Стево Калуђерчић, учитељ и васпитач"

Стево Калуђерчић, учитељ и васпитач

Stevo Kaludjercic sa porodicomУ оквиру Научног скупа „Наука и стварност“ који је одржан на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву од 19. до 22. маја, приказана је изложба „Заборављени сарајевски Срби – Стево Калуђерчић, учитељ и васпитач“.

Опширније: Стево Калуђерчић, учитељ и васпитач

Промоција књиге "Има ли Гаге? (записи из силоса мржње)"

Промоција књиге "Има ли Гаге?"Матична библиотека организује промоцију књиге „Има ли Гаге? (записи из силоса мржње)“ Радослава Братића.

Опширније: Промоција књиге "Има ли Гаге? (записи из силоса мржње)"

Живот и дјело Риста Трифковића

Ристо ТрифковићИзложба „Живот и дјело Риста Трифковића прва је у циклусу виртуелних изложби које приређује Матична библиотека Источно Сарајево.

Опширније: Живот и дјело Риста Трифковића

Промоција књиге "Сјећања на људе и догађаје" на Филозофском факултету Пале

Promocija knjige "Sjecanja na ljude i dogadjaje" na Filozofskom fakultetu PaleУ издаваштву и организацији Матичне библиотеке Источно Сарајево у амфитеатру Филозофског факултета Источно Сарајево на Палама промовисана је књига „Сјећања на људе и догађаје“ проф. др Павла Калуђерчића.

Опширније: Промоција књиге "Сјећања на људе и догађаје" на Филозофском факултету Пале

Вечери кинеског филма

Večeri kineskog filmaМатична библиотека Источно Сарајево и Катедра за Синологију Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву организују „Вечери кинеског филма“ у Културном центру Источно Ново Сарајево које ће се одржати од 20. до 22. фебруара 2017. године.

Опширније: Вечери кинеског филма

Промоција студије "Живот и дјело Риста Трифковића" аутора Душана Зуровца

Promocija knjizevne studije "Zivot i djelo Rista Trifkovica"У Културном центру Источно Ново Сарајево, у организацији Матичне библиотеке Источно Сарајево, промовисана је студија "Живот и дјело Риста Трифковића", чији је аутор књижевник Душан Зуровац.

Опширније: Промоција студије "Живот и дјело Риста Трифковића" аутора Душана Зуровца

Изложба у НБ Источни Стари Град

Izložba u NB Istočni Stari GradУ Народној библиотеци у Источном Старом Граду промовисана је књижевна студија „Живот и дјело Риста Трифковића“ аутора Душана Зуровца, коју је објавила Матична библиотека Источно Сарајево.

Опширније: Изложба у НБ Источни Стари Град

Промоција књиге "Ратни дневник Пале 1993-1995" Јени Лигтенберг

Промоција књиге "Ратни дневник Пале 1993-1995" Јени ЛигтенбергКњига "Ратни дневник Пале 1993-1995" Јени Лигтенберг, вриједан историјски документ о грађанском рату у БиХ, промовисана је  у Културном центру Источно Ново Сарајево.

Опширније: Промоција књиге "Ратни дневник Пале 1993-1995" Јени Лигтенберг

Промоција књиге "Сјећања на људе и догађаје"

Promocija knjige "Sjećanja na ljude i događaje"На Музичкој академију у Источном Сарајево вечерас је промовисана књига „Сјећања на људе и догађаје“ проф. др Павла Калуђерчића.

Опширније: Промоција књиге "Сјећања на људе и догађаје"

Контакт

Стефана Немање 6
71123 Источно Сарајево
Тел: 057 340 305
Факс: 057 320 670
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
ЈИБ: 4400545020001